- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 6,707
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, çocuklarıyla birlikte memleketi Barbados'ta kültürel bir geziye çıktı. Yerel lezzetleri tadan ve caddeleri gezen şarkıcı, kökleriyle bağını korumaya devam ediyor.
Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, çocukları RZA, Riot ve Rocki ile birlikte doğup büyüdüğü Barbados'ta keyifli anlar yaşıyor. ABD'de yaşamasına rağmen köklerinden kopmayan sanatçı, çocuklarına memleketinin kültürel değerlerini ve yerel tatlarını tanıtmak için özel bir çaba gösteriyor. Barbados'ta düzenlenen bir kültür günü kapsamında yerel halkla bir araya gelen Rihanna, çevresindeki çocuklarla ve satıcılarla samimi diyaloglar kurdu.
Ünlü şarkıcı, Barbados'un yerel yaşam tarzını çocuklarına göstermek amacıyla toplu taşıma minibüslerini tercih etti. Yerel halkla iç içe bir gün geçiren Rihanna, çocuklarına taze hindistan cevizi suyu ve bölgeye özgü meyveler tattırdı. Gezisi sırasında oldukça neşeli olduğu gözlenen şarkıcı, hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Rihanna'nın Barbados ziyareti sadece lezzet keşfiyle sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz hafta, kendi onuruna isimlendirilen ve daha önce Westbury New Road olarak bilinen 'Rihanna Drive' caddesini çocuklarıyla birlikte ziyaret etti. Sosyal medya hesaplarından bu anları paylaşan sanatçı, deneyimini şaşırtıcı olarak nitelendirdi. Paylaşılan karelerde, çocuklarıyla birlikte cadde tabelasının önünde poz veren Rihanna'nın aile bağlarına verdiği önem dikkat çekti.
Rap şarkıcısı ASAP Rocky ile 2019 yılından bu yana birliktelik sürdüren Rihanna, uzun süredir müzik çalışmalarına ara vermiş durumda. Sahnelerden uzak kalsa da hayranlarını heyecanlandıran bir albüm hazırlığı içerisinde olduğunu belirten sanatçı, geçtiğimiz ay Jay-Z'nin konserinde sürpriz bir performans sergileyerek müzik dünyasına kısa bir dönüş yapmıştı.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Ünlü sanatçı Ümit Besen'in hakim kızı Ezgi Besen, avukat Yüksel Görkem Erbek ile Edirne'de düzenlenen törenle evlendi. Düğüne yargı camiasından çok sayıda davetli katıldı.