Rize'de Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası heyecanı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
32b169a6b7a4bfd21356d994e53208924ed0c6d229ee9ac68673d28aebbf6dfa.webp

Rize'nin Ardeşen ilçesinde düzenlenen Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası'na 220 sporcu katıldı. Federasyon başkanı, bölgeye yeni bir kamp merkezi kazandırılacağını duyurdu.

Rize'nin Ardeşen ilçesinde bulunan Fırtına Deresi, Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yaptı. Vali Recep Yazıcıoğlu Kano ve Rafting Parkuru'nda gerçekleştirilen organizasyona, Türkiye'nin farklı bölgelerinden 11 kulüp ve yaklaşık 220 sporcu katılım gösterdi. Minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yoğun ilgi gören yarışmalar, sezonun son mücadelesi olarak kayıtlara geçti.

Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı, federasyonun genç bir yapıya sahip olduğunu belirterek, sporcuların büyük çoğunluğunun genç ve 23 yaş altı kategorilerinde yer aldığını ifade etti. Şampiyona sonunda dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

Gelecek dönem planlarına da değinen Kabakçı, bölgedeki tesisleşme çalışmalarının süreceğini belirtti. Bakanlık talimatları doğrultusunda, önümüzdeki yıl içerisinde 150 yatak kapasiteli bir kamp eğitim merkezinin inşa edileceğini açıklayan Kabakçı, bu yatırımla birlikte parkur düzenlemelerinin tamamlanacağını ve bölgede daha fazla uluslararası spor faaliyetinin gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini vurguladı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Akarsu Slalom Türkiye Şampiyonası, Rize'de yapıldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

MHP Bayburt Merkez İlçe Başkanlığı'nın 15. Olağan Kongresi'nde Turan Çalışkan güven tazeledi. Tek liste ile girilen seçimlerde Çalışkan, delegelerin desteğiyle yeniden göreve geldi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?