- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 6,668
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, Galatasaray ile ismi anılan Rafael Leao'nun durumu hakkında konuştu. Amorim, oyuncunun takımda kalması ve forma rekabetine girmesi gerektiğini ifade etti.
Milan Teknik Direktörü Ruben Amorim, son dönemde Galatasaray ile transfer iddiaları gündeme gelen yıldız oyuncu Rafael Leao hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Leao'nun Torino maçına yetişip yetişmeyeceği konusunda belirsizlik olduğunu belirten Amorim, oyuncunun sağlık durumunun ciddi olmadığını düşündüğünü ifade etti.
Leao'nun geleceğiyle ilgili soruları yanıtlayan Amorim, oyuncunun Milan'ın bir parçası olduğunu ve kendisinden memnun olduklarını dile getirdi. Ancak teknik direktör, Leao'nun takımda kalıcı olabilmesi için yoğun bir rekabetin içine girmesi gerektiğini vurguladı. Milan kadrosundaki diğer oyuncuların performansına dikkat çeken Amorim, Pulisic ve Saelemaekers gibi isimlerin dönüşüyle birlikte forma rekabetinin arttığını belirtti. Deneyimli çalıştırıcı, Leao'nun bu mücadelede yer alması gerektiğini sözlerine ekledi.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Galatasaray'ın gündemindeki Rafael Leao için Ruben Amorim'den açıklama!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Denizlispor, futbolcuların takımdan ayrılması sonucu oluşan kadro boşluğu nedeniyle zor günler geçiriyor. Kulübün yeni sezona katılamayacağı ve küme düşeceği açıklandı.
Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında oynanacak Beşiktaş-Trabzonspor maçını Oğuzhan Çakır yönetecek. Mücadelede VAR koltuğunda ise İskoç hakem Andrew Donaldson Dallas oturacak.