Rusya'da akaryakıt tedariki sıkıntısı sürüyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
9c96e8ca98872ec29582468843ba3d8c503df117b9dc255d72616c8137de8826.webp

Rus hükümeti, ülkenin çeşitli bölgelerinde benzin istasyonlarına yakıt ulaştırılmasında aksaklıklar yaşandığını duyurdu. Petrol şirketleri sevkiyat kapasitesini artırmak için harekete geçti.

Rus hükümeti tarafından yapılan açıklamada, ülkenin belirli bölgelerinde benzin istasyonlarına yönelik akaryakıt tedarikinde yaşanan sorunların devam ettiği belirtildi. Söz konusu aksaklıkların giderilmesi amacıyla petrol şirketlerinin sevkiyat hacmini artırmak için yoğun bir çalışma yürüttüğü ifade edildi.

Yetkililer, piyasadaki arz sıkıntısını çözmek için gerekli adımların atıldığını ve sürecin yakından takip edildiğini bildirdi. Ülke genelindeki akaryakıt dağıtım ağında yaşanan bu durum, enerji sektöründeki lojistik faaliyetlerin yeniden düzenlenmesini zorunlu kılıyor.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Rus hükümeti, ülkenin bazı bölgelerinde akaryakıt sorunlarının devam ettiğini bildirdi

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye'nin enerji bağımsızlığı hedeflerini ve yeni petrol arama projelerini açıkladı. Diyarbakır'daki yeni sahaların Gabar'dan daha yüksek bir üretim potansiyeli taşıdığı belirtildi.

Fenerbahçe futbol takımına yönelik 2015 yılındaki silahlı saldırı soruşturmasında gözaltına alınan dört şüpheliden biri tutuklandı. Diğer üç şüpheli hakkında ise adli kontrol kararı uygulandı.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?