Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Rusya'da bu sezon gerçekleştirilen tahıl hasadı, geçen yılın aynı dönemine kıyasla önemli bir artış kaydetti. Ülke genelindeki toplam üretim 100,5 milyon ton seviyesine ulaştı.
Rusya tarım sektöründe verimli bir sezon geçiriyor. 26 Ağustos verilerine göre, ülkede gerçekleştirilen toplam tahıl hasadı 100,5 milyon ton seviyesini aşarak dikkat çekici bir başarıya imza attı.
Geçtiğimiz yılın aynı dönemiyle kıyaslandığında, üretim miktarında yüzde 12,5 oranında bir artış gözlemlendi. Tarımsal faaliyetlerin yoğunlaştığı bu dönemde elde edilen veriler, Rusya'nın tahıl üretim kapasitesindeki yükselişi gözler önüne seriyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Türkiye, bu yıl 24,5 milyon tonluk buğday rekoltesi hedefiyle iç piyasadaki arz güvenliğini korumayı amaçlıyor. Küresel tahıl ticaretindeki risklere rağmen Türkiye, un ihracatındaki liderliğini sürdürüyor.
Nepal'de meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 162'ye ulaştı. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken yüzlerce kişiden haber alınamıyor.
Muğla'nın Seydikemer ilçesindeki Tlos Antik Kenti Tiyatrosu'nda yürütülen restorasyon çalışmaları sona erdi. Tarihi yapı, kurulan güneş enerjisi sistemi sayesinde artık gece saatlerinde de ziyaret edilebilecek.