Neler yeni

Sakarya'da mahalle sakinlerinin huzuru kaçtı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
8,896
Tepkime puanı
0
Puanları
0
36c5c6bd768072096e283a1c1981320b10698b84478799e4259c69c18215bdd2.webp


Adapazarı'nda yaklaşık altı aydır çevreye rahatsızlık veren kimliği belirsiz bir kişi mahalleliyi tedirgin ediyor. Vatandaşlar kendi güvenliklerini sağlamak için gece nöbeti tutuyor.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesine bağlı Evren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, yaklaşık altı aydır süren huzursuzluk nedeniyle zor günler geçiriyor. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, evlere ve bahçelere taş atarak, lazer tutarak ve güvenlik kameralarına zarar vererek mahalle sakinlerini rahatsız ediyor.

Yaşanan olaylar nedeniyle mahalle sakinleri, şahsı yakalamak amacıyla gece saatlerinde nöbet tutmaya başladı. Bir mahalle sakini, şahsın attığı taşın bacağına isabet etmesi sonucu yaralandığını belirtti. Bölge halkı, huzurlarını bozan bu durumun bir an önce son bulmasını bekliyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Sakarya'da bütün mahalle diken üstünde: Yakalamak için nöbet tutuyorlar! Gulyabani filmi gerçek oldu...

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Enstitü Sosyal, Türkiye'deki lisans eğitiminin 4 yıldan 3 yıla indirilmesini önerdi. Yeni modelde müfredatın sadeleştirilerek staj ve proje odaklı bir yapıya geçilmesi hedefleniyor.

İstanbul'da trafikte makas atarak ilerleyen sürücü, emniyet ekiplerinin çalışmasıyla yakalandı. Sürücüye yüksek miktarda para cezası uygulanırken ehliyetine de el konuldu.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst