- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 9,496
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı proje, sahipsiz hayvanları yeni yuvalarıyla buluşturuyor. Sosyal medya üzerinden yürütülen çalışmalarla bugüne kadar 700 kedi ve köpek sahiplendirildi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanların yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla hayata geçirdiği Pati İzi projesinde önemli bir başarıya ulaştı. Sosyal medya platformları üzerinden yürütülen kampanya sayesinde, barınaklarda veya sokaklarda yaşayan 700 kedi ve köpek yeni yuvalarına kavuştu.
Belediye ekipleri, sahiplenilmeyi bekleyen hayvanların güncel fotoğraflarını ve bilgilerini düzenli olarak dijital mecralarda paylaşıyor. Hayvan dostu vatandaşlar, belirlenen şartları yerine getirerek bu süreçte aktif rol alabiliyor. Proje, sahipsiz hayvanların sıcak bir yuvaya kavuşması için çalışmalarını sürdürüyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sakarya'da 700 sahipsiz hayvan yeni yuvasına kavuşturuldu
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Gümbet sahilinde deniz dibi temizliği yapıldı. Dalgıçlar tarafından çıkarılan 310 kilogram atık geri dönüşüme gönderildi.
Batman'ın Kozluk ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan bir yaya, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı.