Neler yeni

Şam'da Yeni Türk Okulu Eğitime Başlıyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
30,667
Tepkime puanı
0
Puanları
0
9ee6f8f1ce51fcb57598d17ae3ef2248c9099bd07305fd8715f79ce812ed626d.webp


Milli Eğitim Bakanlığı, Şam'ın Artuz bölgesinde yeni bir okulun kapılarını açıyor. 4 Ekim'de eğitime başlayacak olan okul, geniş bir öğrenci kapasitesine sahip.

Milli Eğitim Bakanlığı, Suriye'nin başkenti Şam'ın Artuz bölgesinde yeni bir eğitim kurumunu hizmete açıyor. Şam Uluslararası Recep Tayyip Erdoğan Türk Okulu ismiyle faaliyet gösterecek olan kurum, 4 Ekim Pazar günü itibarıyla kapılarını öğrencilere açacak.

Anasınıfından lise kademesine kadar eğitim verecek olan okul, modern altyapısıyla dikkat çekiyor. Toplamda 36 derslikten oluşan eğitim binası, yaklaşık 1000 öğrenciye aynı anda hizmet verebilecek kapasitede tasarlandı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Şam'daki Türk okulu yarın açılıyor: Dostluk Okulu'nda eğitim başlıyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

UEFA Uluslar A Ligi mücadelesinde A Milli Futbol Takımı, Belçika'ya 3-0 kaybetti. Arda Güler ise kart cezası nedeniyle bir sonraki maçta forma giyemeyecek.

İspanya'nın Albacete kentinde etkili olan şiddetli yağışlar sele dönüştü. Felakette bir kişi hayatını kaybederken, mahsur kalan çok sayıda vatandaş kurtarıldı.
 

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

  • Güncel Gündem & Haberler

  • Teknoloji & Yapay Zeka

  • Bilim, Kültür & Tarih

  • Eğlence, Magazin & Yaşam


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet →
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
⭐
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst