Neler yeni

Samsun Üniversitesi'nde Yeni İdari Birimler Hizmete Girdi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
c2690be6fe468efeb80e9549561564cf79512c939ad792d3de6bef0dadf3481f.webp

Samsun Üniversitesi Ballıca Kampüsü'nde yer alan yeni rektörlük ve idari birimler binası düzenlenen törenle açıldı. Eski tütün depolarının dönüştürülmesiyle oluşturulan tesis, üniversitenin eğitim altyapısını güçlendirdi.

Samsun Üniversitesi, Ballıca Kampüsü'nde yer alan yeni rektörlük ve idari birimler binasının açılışını gerçekleştirdi. Bölgedeki eski tütün depolarının kapsamlı bir restorasyon süreciyle eğitim alanına kazandırılmasıyla oluşturulan yeni tesis, üniversitenin idari kapasitesini artırmayı hedefliyor.

Düzenlenen açılış törenine Mehmet Muş, İlyas Topsakal, Orhan Tavlı ve Ersan Aksu katılım sağladı. Üniversitenin kurucu rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın'ın da hazır bulunduğu etkinlikte, kampüsün dönüşümünün eğitim faaliyetlerine sağlayacağı katkılar vurgulandı. Modern bir yapıya kavuşturulan binalar, üniversitenin kurumsal kimliğini destekleyen yeni çalışma alanları sunuyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Samsun Üniversitesinin yeni rektörlük binası hizmete açıldı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İstanbul polisi, Üsküdar sahilinde alkol alan kişileri dron kullanarak tespit etti. Hoparlörlü dronlar aracılığıyla yapılan uyarılar sonrası bölgedekiler alandan uzaklaştırıldı.

Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'te düzenlenen Şanghay İşbirliği Örgütü Devlet Başkanları Konseyi Toplantısı sona erdi. Zirvede çok sayıda iş birliği belgesi imzalanırken yeni kararlar alındı.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?