Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Samsun'da 30 yıl önce işlenen faili meçhul cinayetin kızı, dosyanın zaman aşımıyla kapatılmasına tepki gösterdi. Meryem Aydın, babasının katillerinin bulunması için yetkililerden destek bekliyor.
Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Site Cami Pasajı'nda 30 yıl önce hayatını kaybeden Hamit Geyik'in cinayet dosyası yeniden gündeme geldi. Olayın aydınlatılmasını bekleyen kızı Meryem Aydın, dosyanın zaman aşımı gerekçesiyle kapatıldığına dair kendisine tebligat yapıldığını ifade etti.
Meryem Aydın, babasının katillerinin bulunması amacıyla Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten yardım talebinde bulundu. Öte yandan, cinayet dosyasının kapandığı bilgisini alan Hamit Geyik'in eşi Ceyran Geyik'in, bu gelişmeden kısa bir süre sonra yaşamını yitirdiği öğrenildi. Aile, yıllardır süren belirsizliğin sona ermesini ve adaletin yerini bulmasını istiyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Samsun’da 30 yıldır dinmeyen gözyaşı! Bakan Gürlek'ten yardım istedi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon'da bir demir döküm ocağında meydana gelen patlama sonucu iki işçi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler yangına müdahale ederken yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Ortahisar Belediyesi, gençlerin karar alma süreçlerine katılımını güçlendirmek amacıyla düzenlenen Gençlik Çalıştayı'na ev sahipliği yaptı. UNICEF ve Avrupa Birliği destekli programda, gençlerin sivil toplum ve yerel yönetimlerle iş birliği olanakları tartışıldı.