Neler yeni

Samsung Katlanabilir Telefon Üretimini Artırıyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
49a0d2a4f44bd569c9d9d58485ee46a73038ae8d76e9870e26fc1fdb588b553e.webp

Samsung, Galaxy Z Fold8 modeline olan yüksek talep nedeniyle yıllık üretim hedefini 1 milyon adet yükseltti. Şirket, gelişmiş donanım özellikleriyle küresel pazardaki liderliğini pekiştirmeyi planlıyor.

Samsung, katlanabilir akıllı telefon pazarındaki konumunu güçlendirmek amacıyla stratejik bir adım attı. Şirket, Galaxy Z Fold8 modelinin yıllık üretim hacmini, mevcut planlarının 1 milyon adet üzerine çıkardığını duyurdu. Montaj hatlarına ve parça tedarikçilerine iletilen güncel siparişler, markanın bu segmente olan güvenini ortaya koyuyor.

H9 kod adıyla geliştirilen ve Temmuz 2026 tarihinde kullanıcılarla buluşan cihaz, özellikle inceltilmiş kasa mimarisi ve optimize edilmiş menteşe yapısıyla dikkat çekiyor. Samsung, Oppo, Vivo ve Honor gibi Çinli üreticilerin daha ince tasarımlar ve yüksek batarya kapasiteleriyle oluşturduğu rekabet ortamında, Z Fold8 ile pazar hakimiyetini sürdürmeyi amaçlıyor.

Geçmiş dönemlerde kapaklı modellere odaklanan şirket, son dönemde tablet-telefon formundaki cihazlara olan ilginin artmasıyla Fold serisinin satış payında yükseliş gözlemledi. Üretim bantlarındaki bu kapasite artışı, hem küresel talebin zamanında karşılanmasını sağlamayı hem de olası tedarik sorunlarını engellemeyi hedefliyor. Bu gelişme, premium katlanabilir telefonların artık deneysel bir ürün olmaktan çıkıp ana akım haline geldiğini gösteriyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Las Vegas'tan Atlanta'ya giden bir Delta uçağında tespit edilen yetkisiz WiFi ağı nedeniyle internet erişimi geçici olarak kesildi. Uzmanlar olayın bir 'Evil Twin' saldırısı olabileceğini öngörüyor.

Yapay zeka destekli eğitim araçları pazarı hızla büyürken, bu teknolojilerin öğrenci gelişimi üzerindeki etkileri tartışılıyor. İngiltere'de dezavantajlı öğrenciler için umut vaat eden sistemler, bilişsel tembellik ve veri gizliliği gibi riskleri de beraberinde getiriyor.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?