Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung Electronics, bu yıl hissedarlarına rekor düzeyde bir kar payı dağıtımı yapacağını duyurdu. Bu dağıtım, şirketin tarihinde gerçekleşen en büyük kar payı ödemesi olacak.
Güney Kore merkezli elektronik devi Samsung Electronics, bu yıl hissedarlarına yönelik önemli bir kar payı dağıtımı gerçekleştireceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan duyuruya göre, bu dağıtım Samsung'un tarihinde görülen en büyük kar payı ödemesi olma özelliğini taşıyor. Bu tarihi adım, şirketin finansal performansının bir yansıması olarak değerlendiriliyor ve hissedarlar için büyük bir getiri anlamına geliyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Samsung'dan hissedarlarına tarihi kar payı dağıtımı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Mustafa Varank, Gölcük Tersanesi'nde düzenlenen TEKNOFEST Mavi Vatan etkinliğine katıldı. Türkiye'nin deniz platformlarındaki teknolojik gücü vurgulandı.
Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Erzurumspor FK, sahasında Galatasaray'ı ağırlıyor. Kazım Karabekir Stadyumu'ndaki mücadele saat 21.30'da başlayacak.
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle 2026 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda forma giyemiyor. Federasyon, oyuncunun sağlığını riske atmamak için dinlendirilmesine karar verdi.