- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 8,177
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Göztepe beraberliği sonrası transfer planlarını açıkladı. Yıldırım, kadroya forvet, orta saha ve stoper takviyeleri yapmayı hedeflediklerini belirtti.
Trendyol Süper Lig'in açılış haftasında Göztepe ile 3-3'lük skorla yenişemeyen Samsunspor'da transfer hareketliliği başlıyor. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım, yedi eksik oyuncuyla sahaya çıktıklarını vurgulayarak, beraberlik sonucundan memnun olduğunu ifade etti.
Teknik heyetin mevcut kadroyu yeterli bulmasına rağmen, Türk futbolunun sert yapısı ve olası sakatlıklar nedeniyle önlem almak istediğini belirten Yıldırım, transfer çalışmalarının sürdüğünü açıkladı. Başkan Yıldırım, özellikle santrafor ve orta saha bölgelerine kesin olarak takviye yapacaklarını dile getirdi.
Carlo Holse'nin boşluğunu dolduracak bir isim için pazarlıkların devam ettiğini kaydeden Yıldırım, savunma hattı için de bir stoper transferini düşündüklerini ekledi. Toplamda iki veya üç yeni oyuncu transfer etmeyi planlayan Samsunspor yönetimi, ligdeki hedeflerini ilk 5 içerisinde yer almak olarak belirledi. Yıldırım, bu hedefin gerçekleşmemesi durumunda dahi ilk 7'de yer almanın kabul edilebilir bir başarı olacağını sözlerine ekledi.
1 kaynak ve 6 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Göztepe karşılaşması sonrası transfer planlarını açıkladı. Yıldırım, kadro derinliğini artırmak için özellikle forvet ve orta saha bölgelerine takviye yapacaklarını belirtti.
Trabzonspor, Ferencvaros ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi play-off maçı için oyuncu listesini belirledi. Yeni transfer Muhammed Salah'ın da yer aldığı kadro UEFA'ya bildirildi.