Neler yeni

Samsunspor'da Son Durumlar: Süper Lig Başlangıcı ve Transfer Gelişmeleri Neler?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Selamlar Samsunsporlular! Yeni sezon öncesi takımdaki gelişmeler oldukça heyecan verici. Trendyol Süper Lig'de 2026-2027 sezonunun ilk hafta programı açıklandı ve Samsunspor, sezonu evinde Göztepe'yi ağırlayarak açacak. Bu önemli mücadele 17 Ağustos Pazartesi günü oynanacak. Kırmızı-beyazlı ekibimizin sezona kendi sahasında başlaması taraftar için büyük bir avantaj olacaktır diye düşünüyorum. Ancak 19 Mayıs Stadı'nın zemin çalışmaları sezona yetişmeyebilir gibi bir durum da söz konusu, umarım bu sorun çözülür ve takımımız en iyi şartlarda sahaya çıkar.

Transfer cephesinde de hareketli günler yaşanıyor. Samsunspor'da Diabate'nin şok geri dönüşü ve Bilal Beyazıt'ın formaya göz dikmesi gibi haberler gündemde. Ayrıca Trabzonspor'dan çifte transfer çıkarma iddiaları da konuşuluyor. Cheick Tidiane Diabate'nin lisansının çıkarılması ve Mouandilmadji'nin yeni adresinin belli olması gibi gelişmeler de takımın kadro yapısını doğrudan etkileyecek. Coulibaly müjdesi ve Okan Kocuk'un yeni sezonu iple çekmesi de taraftarları sevindiren haberler arasında. Willum Thór Willumsson'un radarımızda olması da orta saha için önemli bir takviye olabilir.

UEFA Kulüpler Sıralaması'nda Samsunspor'un Türkiye'nin 5. sırasındaki takımı olması da kulübümüz adına gurur verici bir gelişme. Bu durum, takımın son dönemdeki performansının ve istikrarlı yükselişinin bir göstergesi. Genç dinamoyla Hollanda kampında yüz yüze görüşme haberleri de gelecek adına umut veriyor. Takımımız Hollanda kampında yüksek tempoda hazırlıklarına devam ediyor, bu da sezon öncesi fiziksel ve taktiksel olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğimizi gösteriyor.

Sizce Samsunspor bu sezon Süper Lig'de nasıl bir performans sergiler? İlk hafta Göztepe karşısında nasıl bir sonuç bekliyorsunuz ve transferlerden en çok hangisi sizi heyecanlandırıyor? Yorumlarınızı bekliyorum! ❤️🤍

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?