- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 8,682
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
İstanbul'da meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren üç kardeş son yolculuklarına uğurlandı. Kazaya karışan kamyon sürücüsü ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul'un Sarıyer ilçesinde bulunan Kuzey Marmara Otoyolu'nda 16 Ağustos Pazar günü meydana gelen trafik kazası büyük bir acıya yol açtı. Uskumruköy mevkisinde seyir halinde olan bir nakliye kamyonu ile içerisinde sekiz kişinin bulunduğu hafif ticari araç henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan araçtaki yolcular ağır yaralandı.
Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yusuf İçen, Mehmet Ali İçen ve Ecrin İçen isimli üç kardeşin kaza yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Aynı araçta bulunan anne Sözdar İçen ve baba Yasin İçen ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılırken, araçtaki diğer yolcular Ruken K., Hacer K. ve Şehmuz K. de çevre hastanelerde tedavi altına alındı.
Kazanın ardından jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan kamyon sürücüsü Emrullah A., ifadesinde durumu fark etmediğini ve fren yapmasına rağmen duramadığını belirtti. Adliyeye sevk edilen sürücü, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yaşamını yitiren üç kardeş için Bağcılar Hz. Ömer Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Yusuf, Mehmet Ali ve Ecrin İçen, Yayla Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sarıyer'deki feci kaza 3 kardeşi hayattan koparmıştı: Son yolculuklarına uğurlandılar!
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.