TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, teknoloji alanındaki yeni gelişmelere dair açıklamalarda bulundu. Bayraktar, medeniyetin beşiği olan toprakların teknoloji dünyasında da önemli bir merkez haline geleceğini vurguladı.
TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, teknoloji dünyasının geleceğine dair önemli değerlendirmelerde bulundu. Güneydoğu Anadolu bölgesinin teknoloji ikliminin merkezi olacağını belirten Bayraktar, bölgenin potansiyeline dikkat çekti.
Medeniyet tarihinin başlangıcına ev sahipliği yapan bu toprakların, teknoloji rüzgarının yeniden canlanacağı bereketli bir alan olduğunu ifade eden Bayraktar, bölgeden dünyaya yayılan bir teknoloji vizyonu oluşturulacağını belirtti. Bu açıklamalar, yerli teknoloji hamlesinin bölgesel kalkınma ile birleşeceği beklentisini güçlendirdi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Selçuk Bayraktar: Adeta teknoloji iklimi Güneydoğu'dan esecek
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
LGS kapsamında gerçekleştirilen yerleştirme ve nakil süreçlerine ilişkin tarihler açıklandı. Öğrenciler sonuçlarını e-Okul sistemi üzerinden takip edebilecek.
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev almak isteyen adaylar için ücretli öğretmenlik başvuruları e-Devlet üzerinden gerçekleştiriliyor. Başvuru tarihleri il ve ilçe müdürlüklerinin duyurularına göre farklılık gösteriyor.