Neler yeni

Serdivan'da sağlık ekiplerinden başarılı evde doğum müdahalesi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
0647e79a8de7fe1713fd1f1b6bc08ca304ade6186a5ca4ec36f0c17196725869.webp

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde doğum sancıları başlayan bir kadın, 112 ekiplerinin evde gerçekleştirdiği müdahale ile kız bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Sakarya'nın Serdivan ilçesi Kemalpaşa Mahallesi'nde yaşayan bir kadın, doğum sancılarının başlaması üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ulaşarak yardım talebinde bulundu. Kısa sürede adrese ulaşan sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollerde doğum sürecinin başladığını belirledi. Ambulansta görevli doktorun yerinde müdahalesiyle ev ortamında gerçekleştirilen doğum sonucunda anne, sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi.

Doğum işleminin başarıyla tamamlanmasının ardından anne ve yeni doğan bebek, gerekli kontrollerin yapılması amacıyla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Kampüsü'ne nakledildi. Hastanede yapılan ilk incelemelerde anne ve bebeğinin sağlık durumlarının gayet iyi olduğu öğrenildi.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yemen'de Husiler ile Suudi Arabistan destekli güçler arasındaki çatışmalar dron saldırılarıyla yeni bir boyuta taşındı. Husiler, Suudi Arabistan'a yönelik deniz ablukası başlattıklarını ilan etti.

Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan, Mekke Ortak Savunma Anlaşması çerçevesindeki iş birliğini kurumsallaştırmak için İstanbul'da bir araya geldi. Üç ülke, savunma sanayii ve bölgesel istikrar konularında ortak adımlar atma kararı aldı.

Eğitim Gücü Sen, öğretmenlerin rızası dışında dijital gruplara dahil edilmesine karşı başlattığı eylem kararını sürdürüyor. Sendika, resmi iletişimin yalnızca kurumsal kanallar üzerinden yürütülmesini talep ediyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?