Neler yeni

Sesli Mesaj Canavarları Buraya! Hangi Hızda Yaşıyorsunuz?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum-kapak-1-png.1

Selam millet! Gündem yine hızlı, biz de öyle. Bu aralar kafamı kurcalayan, hepimizin az çok yaşadığı bir mevzu var: sesli mesaj hızları! Hani şu WhatsApp'tan falan gelen uzun uzun ses kayıtları var ya, itiraf edin, hanginiz direkt 1x'te dinliyor? Ben şahsen çoğunlukla 1.5x, hatta 2x canavarı oldum çıktım. Özellikle bir de böyle sanki roman okur gibi uzunsa, direkt basıyorum gaza. Ama durdum düşündüm, bu hızlandırma olayı sadece sesli mesajlarda mı kalıyor yoksa genel olarak iletişim tempomuzu da mı değiştirdi? Artık her şey çok hızlı akıyor, sanki yavaş konuşanlara sabrımız kalmamış gibi. Bazı arkadaşlarımdan gelen sesliler zaten kendi içinde 2x hızında kaydedilmiş gibi, bir de üstüne ben 2x yapınca ne dediği anlaşılmıyor bazen. Sizce bu durum, bizim gündelik hayattaki sohbetlerimize, karşılıklı iletişim kurma şeklimize de etki ediyor mu? Yoksa sadece pratik bir alışkanlık mı?

Siz hangi hızda yaşıyorsunuz bu sesli mesaj dünyasını? Direkt 1x mi, yoksa 2x'in dibine mi vuruyorsunuz? Bu hızlandırmalar yüzünden hiç komik veya yanlış anlaşılmalı durumlar yaşadınız mı? Normal hızda dinlemek artık garip geliyor mu? Sizce bu hızlanma durumu genel olarak iletişim kurma şeklimizi nasıl etkiliyor? Var mı bu konuda sizin de başınızdan geçen ilginç bir olay, bir geyik? Haydi paylaşın da gülelim hep beraber!

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?