- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 24,539
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Marmara Denizi'nde meydana gelen gemi kazasının ardından başlatılan arama kurtarma çalışmaları çok sayıda kurumun katılımıyla sürüyor. Kriz merkezinde bekleyen mürettebat yakınları için yetkililer bilgilendirme görüşmeleri yapıyor.
Marmara Denizi'nde 2 Eylül tarihinde MT Alsu isimli tanker ile Tuğberk İmamoğlu adlı geminin çarpışması sonucu batan gemiyi arama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Olayın ardından bölgeye sevk edilen Deniz Kuvvetleri, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti, AFAD ve Kızılay ekipleri koordineli bir şekilde faaliyetlerini sürdürüyor.
Silivri'de oluşturulan kriz merkezinde ise mürettebatın aileleri ve yakınlarının endişeli bekleyişi sürüyor. Yetkililer, kriz merkezine yakın bir noktada bulunan öğretmenevinde aile temsilcileriyle bir araya gelerek süreç hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Ekiplerin bölgedeki arama faaliyetleri titizlikle devam ediyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Silivri'deki gemi kazasının bulunduğu bölgede çalışmalar sürüyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İsrail'in Lübnan'a yönelik hava saldırıları sırasında bir gazeteci hedef alındı. Canlı yayın esnasında yaralanan muhabir hastaneye kaldırıldı.
İtalya, 2026 yazında 1950'den bu yana görülen en yüksek sıcaklık ortalamalarına ulaştı. Ülke genelinde etkili olan altı farklı sıcak hava dalgası, önceki rekorları geride bıraktı.