- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 1,504
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde yaşanan depremler sonrası inşa edilen konutların hak sahipleri kura ile belirlendi. Toplam 305 konut ve 1 iş yeri sahiplerine teslim edilecek.
Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen depremlerin ardından bölgede başlatılan konut projeleri tamamlandı. Afetzedelerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla inşa edilen 305 konut ve 1 iş yerinin hak sahipleri, düzenlenen kura çekimiyle netleşti.
Yetkililer tarafından gerçekleştirilen kura töreniyle birlikte, depremden etkilenen vatandaşların yeni yuvalarına kavuşma süreci resmiyet kazandı. Hak sahipliği belirlenen konutların teslimatına yönelik çalışmaların önümüzdeki dönemde tamamlanması bekleniyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Balıkesir'de yapımı tamamlanan afet konutlarının hak sahipleri kurayla belirlendi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, dini lider Hamaney ile yaptığı görüşmenin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Hamaney'in yaralandığına dair iddialar ise tartışılmaya devam ediyor.
Yeni nesil organize suç örgütlerinin sanal medya ve oyun platformlarını kullanarak çocukları tetikçiliğe yönlendirdiği ortaya çıktı. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, gençlerin para ve güç vaatleriyle kandırıldığı belirtildi.