Neler yeni

Sındırgı'da orman yangınına havadan ve karadan müdahale

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
2ce7ed5e876e302a356e62414c60a460089c22f50bf97a0a3f3e731e23dec3d8.webp

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde bir kamyonda başlayan yangın ormanlık alana yayıldı. Ekipler yangını kontrol altına almak için yoğun bir çalışma yürütüyor.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesi ile Simav arasındaki kara yolunda seyir halindeki bir kamyonda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, yol kenarındaki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangını söndürmek için 6 uçak ve 6 helikopterle havadan, 45 arazöz ve iş makineleriyle karadan müdahale başlattı. Çalışmalara 269 personel katılırken, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Sındırgı Belediyesi itfaiye ekipleri de destek veriyor. Ekiplerin yangını kontrol altına alma çabaları devam ediyor.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yeni eğitim döneminde ücretli öğretmenlik yapmak isteyen adaylar, başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştirebiliyor. Süreç, il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinin ihtiyaçlarına göre bölgeden bölgeye farklılık gösteriyor.

19 Ağustos 2026 tarihinde Türkiye ve dünya genelinde meydana gelen önemli olaylar CNN Türk bülteninde aktarıldı. Günün öne çıkan gelişmeleri haber derlemesinde yer aldı.

İsrail'in yapay zeka modellerinin yanıtlarını etkilemek amacıyla bir dijital kampanya yürüttüğü öne sürüldü. Söz konusu girişimin dezenformasyonla mücadele kapsamında yapıldığı savunuluyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?