Neler yeni

Şinik OSB'de sanayi yatırımları masaya yatırıldı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
c9bdb6d5194d2488946fcabfd7a81b32d6a7730fb47bf1f3ab8fedf191a4151f.webp

Trabzon'da Şinik Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu, Vali Tahir Şahin başkanlığında toplandı. Toplantıda bölgedeki sanayi yatırımlarının geliştirilmesi hedeflendi.

Trabzon'un Akçaabat ilçesinde faaliyet gösteren Şinik Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Trabzon Valisi Tahir Şahin'in başkanlık ettiği oturuma, Akçaabat Kaymakamı Abdullah Şahin ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi katılım sağladı.

Toplantı kapsamında bölgenin mevcut durumu detaylıca incelendi. Sanayi yatırımlarının artırılması ve bölgedeki üretimin geliştirilmesine yönelik stratejik planlamalar üzerinde duruldu. Yetkililer, sanayi bölgesinin gelecekteki gelişim süreçlerini değerlendirerek fikir alışverişinde bulundu.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Yapılan kapsamlı araştırma, hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin üretken yapay zekâyı günlük yaşamlarının bir parçası haline getirdiğini gösterdi. Kullanım yoğunluğu yüksek olsa da teknik yeterlilik algısı düşük seviyede bulunuyor.

Trabzon'da yaşayan Muhammet Çelik, çocukların silahlı olaylarda hayatını kaybetmesine tepki göstermek amacıyla Ankara'ya kadar sürecek bir farkındalık yürüyüşü başlattı. Bireysel silahlanmaya karşı yasal düzenleme çağrısı yapan Çelik, çocukların güvenli bir dünyada yaşaması gerektiğini vurguluyor.

İPA Market, Trabzon’da yeni bir şube açtı ve yerel yöneticiler törene katıldı. Başkan Çelebi, bu yatırımın ekonomik faydalarına değindi.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?