Trabzonspor camiasını bir süredir meşgul eden Alexander Sörloth transfer iddialarına kulüp başkanı Ertuğrul Doğan'dan net bir yanıt geldi. Doğan, Norveçli golcünün şu an için gündemlerinde olmadığını kesin bir dille ifade etti. Bu açıklama, taraftarlar arasında heyecan yaratan Sörloth'un geri döneceği yönündeki söylentilere son noktayı koymuş oldu.
Başkan Doğan'ın 'Sörloth, gündemimizde yok. Gerçi şimdi ben 'yok' dedim diye 'kesin alıyor' diyecekler ama gerçekten yok.' şeklindeki sözleri, transfer dedikodularının ne kadar yoğun olduğunu da gözler önüne seriyor. Özellikle sosyal medyada, Mohamed Salah ile birlikte Sörloth'un da adı sıkça anılıyordu. Hatta bir Trabzonspor taraftarının bu iki transferin gerçekleşmemesi durumunda yaşanacak 'ruh ve sinir hastalıkları hastanesi' esprisi bile viral oldu.
Trabzonspor'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yönetim Fatih Tekke'nin raporu doğrultusunda santrfor ve orta saha bölgelerine takviye arayışında. Sörloth ismi şimdilik rafa kalkmış olsa da, bordo-mavili taraftarların gönlünde ayrı bir yeri olduğu aşikar. Öte yandan, Sörloth'un kendi ülkesi Norveç'te de gündem olduğu, İngiltere maçında Haaland'a pas vermemesi nedeniyle eleştirildiği haberleri de dikkat çekiyor.
Sizce Trabzonspor'un Sörloth'u transfer etme ihtimali tamamen ortadan kalktı mı, yoksa bu bir transfer taktiği olabilir mi? Bordo-mavili ekibin santrfor bölgesine kimi transfer etmesini istersiniz? Yorumlarınızı bekliyorum!