Neler yeni

Sosyal Medya Fenomenliği Kalıcı Bir Kariyer midir Yoksa Geçici Bir Furya mı?

Patlamış Mısır

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
eglence.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Gençlerin %70'inin gelecekte doktor, mühendis olmak yerine 'Fenomen / Influencer' olmak istediği bir çağda yaşıyoruz. Kolay yoldan lüks hayata ulaşma fikri harika görünüyor. Peki bu iş gerçekten ömür boyu sürecek kalıcı bir kariyer olabilir mi?

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Sosyal medya algoritmaları ve platform popülerlikleri çok hızlı değişiyor. Bugün milyonlarca izlenen bir fenomen, yarın platform kapandığında veya algoritma değiştiğinde bir gecede sıfırlanabilir. Gerçek bir mesleki altyapısı ve yatırımı olmayanlar için bu dünya tam bir uçurum.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Fenomenliği sürdürülebilir bir kariyer yapmak isteyenler, kazandıkları paraları sadece lüks tüketime harcamak yerine; gayrimenkul, dijital ajans veya somut ticari markalar kurarak gerçek dünyaya aktarmalıdır.
• Gençlerin bu dünyaya adım atarken, arkalarında her zaman onları koruyacak gerçek bir akademik veya mesleki B planı bulundurmaları hayati önem taşır.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; sizce 10-20 yıl sonra bugünün fenomenlerinin yüzüne bakan olacak mı? Bu iş kalıcı bir meslek mi?

Konuyu görüntüleyenler

Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?