Neler yeni

Sosyal medyadan fuhşa davet eden şüpheli tutuklandı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
8,574
Tepkime puanı
0
Puanları
0
2a23778c05360611af3c66e313f2200296c57b4655a41d09dfc7a64a2a06464f.webp


Sosyal medya üzerinden genç kızları gazinoda çalışmaya davet eden bir kişi, fuhşa aracılık etmek suçlamasıyla tutuklandı. Şüphelinin gazino ile hiçbir bağlantısının olmadığı ortaya çıktı.

Yalova'da sosyal medya platformları üzerinden genç kızlara yönelik yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Tevfik Beyhan, emniyet güçlerinin operasyonuyla yakalandı. "Reşo" takma adını kullanan şüpheli, canlı yayın sırasında kendisini bir gazinonun müdürü olarak tanıtarak, izleyicileri işletmede çalışmaya davet etti. Genç kızlara yeme, içme ve konaklama gibi imkanlar sunacağını belirten Beyhan, mekanın sahile sıfır olduğunu vurgulayarak ikna edici ifadeler kullanmaya çalıştı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, güvenlik birimleri söz konusu gazinoda incelemelerde bulundu. Yapılan araştırmalar sonucunda, Tevfik Beyhan'ın işletmede herhangi bir yetkisi veya görevi bulunmadığı, mekana yalnızca müşteri olarak gittiği tespit edildi. Olay gecesi şüphelinin yanında bulunan D.P. isimli kadın gözaltına alınmış, ifadesinin ardından serbest bırakılmıştır.

Bursa'daki ikametinde yakalanarak gözaltına alınan Tevfik Beyhan, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Benzer suçlardan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen şüpheli, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece fuhşa aracılık etmek ve fuhşu kolaylaştırmak amacıyla içerik yaymak suçlamalarıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, sosyal medya üzerinden yapılan bu tür çağrıların yasal olmadığını ve ciddi yaptırımları bulunduğunu hatırlattı.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Genç kızları pavyonda çalışmaya davet edince tutuklandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İstanbul merkezli sekiz ilde faaliyet gösteren 25 şeker üreticisi hakkında soruşturma başlatıldı. Şirket yöneticisi 47 kişi, usulsüz satış ve sahtecilik iddialarıyla ifadeye çağrıldı.
 

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst