Neler yeni

Spor salonunda çocuklara istismarda bulunan antrenöre 22 yıl hapis

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
835
Tepkime puanı
0
Puanları
0
c1843dd7dc0513b31111509751d7186ec116f5ff3ae5ed530d1514ce1f840d25.webp


İstanbul'da bir spor salonunda 6 çocuğa cinsel istismarda bulunan futbol antrenörü Hüseyin E. yargılandığı davada 22 yıl hapis cezasına mahkûm edildi. Sanığın çocuklara fiziksel temasın yanı sıra sosyal medya üzerinden de taciz içerikli mesajlar gönderdiği tespit edildi.

İstanbul Beyoğlu'nda faaliyet gösteren bir spor salonunda futbol eğitimi veren Hüseyin E. isimli antrenör, altı çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçlamasıyla yargılandığı davada ağır bir cezaya çarptırıldı. Olay, bir mağdurun antrenörden gelen uygunsuz mesajları ailesiyle paylaşması üzerine ortaya çıktı.

Yapılan soruşturma kapsamında, 38 yaşındaki antrenör Hüseyin E.'nin spor salonundaki soyunma odalarında çocuklara yönelik fiziksel tacizde bulunduğu belirlendi. Sanığın, mağdur çocuklara sosyal medya hesapları üzerinden de cinsel içerikli mesajlar gönderdiği ve uygunsuz taleplerde bulunduğu tespit edildi. Ailelerin şikayeti üzerine başlatılan hukuki süreçte, benzer eylemlere maruz kalan beş çocuğun daha olduğu anlaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda hazırlanan iddianamede, mağdur çocukların ifadelerinin tutarlı olduğu ve delillerin suçlamaları desteklediği vurgulandı. Mahkeme heyeti, "çocuğun cinsel istismarı" ve "çocuğa karşı cinsel taciz" suçlarından yargılanan Hüseyin E. hakkında kararını verdi. Sanık, işlediği suçlar nedeniyle toplam 22 yıl hapis cezasına mahkûm edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan şahsın, spor salonundaki görevini kötüye kullanarak çocukları hedef aldığı kaydedildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Manisa'nın Kula ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrilmesi sonucu üç kişi yaralandı. Yaralılardan ikisinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Bodrum'da bir otelde havuz temizliği sırasında yaşanan kimyasal sızıntı nedeniyle 15 kişi hastaneye kaldırıldı. Olaydan etkilenenlerin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst