Neler yeni

📸 Stok Fotoğraf ve Video Satarak Düzenli Pasif Gelir Elde Etmek

Sosyal_Eğitim

Moderator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Üretici
egitim.png

İşin Aslı Nereye Gidiyor Bu Durum?

Elinizdeki profesyonel kamera veya yüksek kaliteli akıllı telefonla çektiğiniz manzara, sokak lezzetleri veya iş hayatı konseptli fotoğrafları küresel stok sitelerine yükleyerek, o görseller her indirildiğinde komisyon kazanmak harika bir pasif gelir yatırımıdır.

Gözden Kaçırdığımız Detaylar ve Madalyonun Diğer Yüzü

Piyasa şu an Adobe Stock veya Shutterstock gibi devlerde aşırı doymuş durumda. Sadece rastgele çektiğiniz bir çiçek fotoğrafının satılma şansı sıfıra yakındır; çünkü sistemde o görsellerden milyonlarca var. Sır, niş ve aranılan ama stokta az olan temaları bulmaktır.

Benim Naçizane Yaklaşımım ve Önerilerim

• Sektörel arama trendlerini (Örn: 'Yapay zeka kullanan yaşlı insan', 'Siber güvenlik ofis ortamı') inceleyin ve bu niş konularda kaliteli, yüksek çözünürlüklü ve telifsiz içerikler üretip yükleyin.
• Videoların (özellikle 4K 10-15 saniyelik b-roll görüntülerinin) telif kazançları, fotoğraflara göre fersah fersah daha yüksektir; bu yüzden video stokçuluğuna daha çok ağırlık verin.

Siz Ne Düşünüyorsunuz? Gelin Tartışalım

Değerli Sosyal Forum sakinleri; aramızda stok sitelerine fotoğraf/video satarak pasif gelir elde eden var mı? Portföyünüz şu an ne durumda?

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?