Neler yeni

Suç Şehri 2: Televizyonda İlk Kez Yayınlanıyor! İzleyenler Ne Düşünüyor?

SosyalForum

Üye
Forum Üyesi
sosyalforum.png

Arkadaşlar, bu akşam Kanal D'de Suç Şehri 2 (The Roundup 2) filmi televizyonda ilk kez yayınlanacakmış! Film, saat 20:00'de başlayacak ve ardından 22:15'te tekrar yayında olacak. Bu haberi Cumhuriyet ve Kanal D'nin yayın akışından doğruladım. Filmle ilgili detayları merak edenler için güzel bir fırsat olacak.

Filmin konusu ve oyuncu kadrosu da oldukça merak ediliyor. Genellikle bu tarz aksiyon ve suç filmleri televizyonda ilk kez yayınlandığında büyük ilgi görüyor. Özellikle hafta sonu akşamı için güzel bir seçenek olabilir. Daha önce sinemada izleyenler varsa, televizyon deneyimi hakkında yorumlarını bekliyorum.

Bu tarz filmlerin televizyonda yayınlanması, sinemaya gidemeyen veya tekrar izlemek isteyenler için harika oluyor. Suç Şehri 2'nin yayınlanmasıyla ilgili sosyal medyada da konuşulmaya başlandı bile. Bakalım izleyicilerden nasıl tepkiler gelecek, reytingleri nasıl olacak?

Sizler Suç Şehri 2'yi daha önce izlemiş miydiniz? Bu akşam televizyonda izlemeyi düşünüyor musunuz? Film hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi merak ediyorum! 👇

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?