Sultangazi Belediyesi, yaz dönemi Kuran kurslarına katılan çocuklar için çeşitli sportif etkinlikler düzenliyor. Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, öğrencilerin sporla iç içe bir yaz geçirmelerini hedeflediklerini belirtti.
İstanbul'un Sultangazi ilçesinde belediye yönetimi, yaz dönemi Kuran kurslarında eğitim gören öğrencilerin sosyal ve fiziksel gelişimlerini desteklemek amacıyla yeni bir projeyi hayata geçirdi. Eğitimlerine devam eden çocuklar, ders aralarında düzenlenen çeşitli sportif aktivitelerle keyifli vakit geçiriyor.
Hayırlıoğlu Camii'ni ziyaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, öğrencilerin spor etkinliklerine bizzat eşlik etti. Ziyaret sırasında çocuklarla sohbet eden Dursun'a, AK Parti İlçe Başkanı İmdat Kamacı da eşlik etti. Etkinliklerin sonunda öğrencilere dondurma ikram edilerek hatıra fotoğrafları çekildi.
Belediyenin 2026 Spor Şehri vizyonu kapsamında yürütülen çalışmalar, çocukların sporu günlük yaşamlarının bir parçası haline getirmesini hedefliyor. "Her zaman, herkes için, her yerde spor" sloganıyla hareket ettiklerini vurgulayan Başkan Dursun, yaz sonuna kadar camilerde eğitim alan tüm öğrencilere yönelik sportif faaliyetlerin süreceğini ifade etti. Bu program sayesinde çocukların hem fiziksel aktivite yapmaları hem de arkadaşlarıyla kaliteli zaman geçirmeleri amaçlanıyor. Belediye yetkilileri, ilçedeki çocukları spora teşvik etmek için yürütülen bu tür çalışmaların, gençlerin sosyal becerilerini geliştirmelerine de katkı sağladığını belirtiyor. Yaz dönemi boyunca devam edecek olan etkinlikler, bölgedeki öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanıyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Sultangazi Belediyesi, Kur’an kursunda eğitim gören öğrencileri sporla buluşturuyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan, dini lider Hamaney ile yaptığı görüşmenin ardından sağlık durumunun iyi olduğunu duyurdu. Hamaney'in yaralandığına dair iddialar ise tartışılmaya devam ediyor.