Neler yeni

Sungurlu'da trafik kazası: 7 yaralı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
8b2b397cff1ae016d868d6d73e71a84cb33e6a99e7fcce5063fad9fb67076cfb.webp

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen iki otomobilin karıştığı kazada 7 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.

Çorum'un Sungurlu ilçesinde, Sungurlu-Boğazkale kara yolunda iki otomobilin karıştığı trafik kazası meydana geldi. M.İ. yönetimindeki 06 NG 182 plakalı araç ile S.Ç. idaresindeki 06 ENN 77 plakalı otomobil çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle sürücüler M.İ. ve S.Ç.'nin yanı sıra araçlarda yolcu olarak bulunan N.Ç, E.E.Ç, E.Ç, Y.K. ve İ.Ç. yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Sağlık görevlilerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralılar ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi'ne nakledildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Çorum'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 7 kişi yaralandı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Süper Lig'in ilk haftasında Amedspor ile Erzurumspor Diyarbakır'da kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanan 2026-2027 eğitim takvimine göre okulların açılış ve tatil tarihleri netleşti. Öğrenciler ve öğretmenler için hazırlanan yeni dönem takvimi, eylül ayından haziran ayına kadar sürecek bir süreci kapsıyor.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?