Neler yeni

Suriye'de eski rejim komutanı gözaltına alındı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
16b2a940cba68330e0fa2f5a875eeed086e34c48e5c4db4dca9915ebbd37b9ea.webp

Suriye'de devrik rejimin kritik isimlerinden Süheyl Nedim Abbas, geçmişteki askeri operasyonlardaki rolü nedeniyle gözaltına alındı. Şüpheli, yasal süreç için yargı makamlarına teslim edildi.

Suriye'de devrik rejimin önde gelen isimlerinden Süheyl Nedim Abbas, İç Güvenlik Güçleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla gözaltına alındı. Yapılan resmi açıklamada, Abbas'ın geçmişte birçok kritik askeri operasyonda aktif rol aldığı belirtildi.

Soruşturma kapsamında, şüphelinin 2018 yılında Süveyda'daki Telul es-Safa operasyonunda saldırı grubu komutanı olarak görev yaptığı tespit edildi. Ayrıca Dera, Humus ve İdlib bölgelerindeki askeri harekatlarda top ve roketatar kullanımı dahil olmak üzere ateş açılması yönünde emirler verdiği belirlendi. Gözaltı süreci ve yeri hakkında detay paylaşılmayan Abbas, yasal işlemlerinin tamamlanması için yetkili yargı makamlarına sevk edildi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Suriye'de devrik rejimin kritik isimlerinden Süheyl Nedim Abbas gözaltına alındı

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Harvard Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, ünlü sanatçıların yeni albümlerini yayımladığı günlerde trafik kazası kaynaklı ölümlerin arttığını gösterdi. Uzmanlar, bu artışın sürücülerin müzik dinlemek için telefonlarını kullanırken dikkatlerinin dağılmasından kaynaklanabileceğini ifade ediyor.

İspanya'nın Granada kentinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremde 3 kişi yaralandı ve tarihi yapılarda hasar oluştu. Bölgede artçı sarsıntılar devam ederken yetkililer güvenlik önlemlerini artırdı.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?