- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 16,878
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
İstanbul'da tutuklu bulunan Mehmet Akif Ersoy'un tahliyesini sağlama vaadiyle para talep eden 4 kişi yakalandı. Şüpheliler arasında bir avukatın da bulunduğu öğrenildi.
İstanbul'da uyuşturucu madde soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Mehmet Akif Ersoy'un tahliyesini sağlama bahanesiyle para isteyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği çalışma sonucunda, tahliye vaadinde bulunan 4 kişi suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şüphelilerin isimleri Erel Muallaoğlu, Yavuz Küçükyeşil, Erkan Uzun ve Hacı Eşiyok olarak açıklandı. Şüpheliler arasında bir avukatın da yer alması dikkat çekti. Emniyetteki işlemleri devam eden şüpheliler hakkında adli süreç başlatıldı.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Mehmet Akif Ersoy için tahliye vaadiyle para istediler! 4 şüpheli suçüstü
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Samsunspor, İsveçli oyuncusu Richie Omorowa'nın kiralık transferi konusunda FC Utrecht ile anlaştı. Genç futbolcu 2027 yılına kadar Hollanda'da forma giyecek.
Manifest müzik grubunun kurucusu Tolga Akış, müstehcenlik suçlamasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Akış, ifadesinde hakkındaki iddiaları reddederek suçlamaların itibar zedeleme amaçlı olduğunu savundu.