Neler yeni

Tarık Biberovic'in NBA Heyecanı: Dallas Mavericks'e Yeni Bir Başlangıç

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
2ed67b5b9f8ab41042d78694051f763d8a9452cabb7d1a95a24e5e8136d3f538.webp

Fenerbahçe'den Dallas Mavericks'e transfer olan Tarık Biberovic, kariyerinde yeni bir sayfa açtığını ve NBA'de kalıcı olmayı hedeflediğini belirtti. Milli oyuncu, Fenerbahçe'deki gelişim sürecinde Sarunas Jasikevicius'un katkılarına dikkat çekti.

Fenerbahçe formasıyla gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Tarık Biberovic, kariyerinde önemli bir adım atarak NBA ekiplerinden Dallas Mavericks'e transfer oldu. 2018 yılından bu yana sarı-lacivertli kulübün bir parçası olan 25 yaşındaki oyuncu, bu ayrılığın kendisi için duygusal bir süreç olduğunu ifade etti.

NBA'e gidişini kariyerinin en üst noktası olarak tanımlayan Biberovic, bu transferin bir son değil, aksine yeni bir başlangıç olduğunu vurguladı. ABD'de sıfırdan başlayarak tırnaklarıyla kazıyıp yükselmeyi hedeflediğini belirten milli basketbolcu, takımın en güvenilir isimlerinden biri olmayı amaçladığını dile getirdi. Fenerbahçe'nin kendisi için bir kulüpten öte aile olduğunu belirten Biberovic, sarı-lacivertli camiaya olan bağlılığını şu sözlerle ifade etti: "Fenerbahçe'nin bana verdiği hayatı hayal edemezdim."

Kariyer gelişiminde Fenerbahçe Başantrenörü Sarunas Jasikevicius'un büyük bir payı olduğunu belirten Biberovic, tecrübeli çalıştırıcının kendisine hem saha içinde hem de saha dışında ağabeylik yaptığını söyledi. Jasikevicius'un gelişiyle birlikte istikrarlı bir şekilde forma şansı bulduğunu belirten oyuncu, bu sayede mental ve fiziksel olarak büyük bir gelişim kaydettiğini ifade etti.

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın FIBA 2027 Dünya Kupası Elemeleri'ndeki performansını da değerlendiren Biberovic, Türkiye'yi temsil etmenin kendisi için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Türk basketbolunun Avrupa'daki yükselişine dikkat çeken başarılı oyuncu, milli takımın önünde kazanılması gereken birçok kupa olduğunu ve bu hedeflere ulaşmak için çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Dallas Mavericks'e transfer olan Tarık Biberovic'in NBA'de hayalleri büyük!

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?