Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bu yılki hasat sezonunda 140 milyon tonluk üretim hedeflediklerini duyurdu. Bu rakamın Türkiye tarım tarihinde bir rekor olduğu ifade edildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, devam eden hasat sezonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Yumaklı, tarımsal üretimde bu yıl 140 milyon ton seviyesine ulaşılacağını öngördüklerini belirtti.
Söz konusu üretim miktarının Türkiye tarihinde bir ilk olduğunu vurgulayan Yumaklı, bu rakamla birlikte tüm zamanların rekorunun kırılacağını ifade etti. Tarım sektöründeki bu verimlilik artışı, sezonun genel performansı açısından dikkat çekici bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Bakan Yumaklı: Hasat sezonunu 140 milyon tonluk bir üretimle kapatmış olacağız
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Konyaspor, kadrosuna kattığı dört yeni oyuncuyla beş yıllık resmi sözleşme imzaladı. İmza töreni kulüp müzesinde gerçekleştirildi.
Hyundai Motor Türkiye, İzmit fabrikasında tamamen elektrikli IONIQ 3 modelinin seri üretimine resmen başladı. Şirket, bu yeni üretim hattı için tesisin yarısını modernize ederek bölgedeki stratejik konumunu güçlendirdi.