Tekirdağ'da fırtına hayatı olumsuz etkiledi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
6e744711ba65b53a73d08df11bae8afb2da6b0f166c4f43d2f417d28afda103c.webp

Tekirdağ'da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle eğitim uçuşları durduruldu ve üç ilçede denize girmek yasaklandı. Balıkçılar ise olumsuz hava koşulları sebebiyle denize açılamadı.

Tekirdağ genelinde sabah saatlerinden itibaren etkisini gösteren şiddetli fırtına, ulaşım ve sosyal faaliyetleri kısıtladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından bölgede önlemler artırıldı. Fırtınanın hızı yer yer saatte 35 kilometreye ulaşırken, Çorlu Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilmesi planlanan eğitim uçuşları güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.

Tekirdağ Valiliği, olumsuz hava ve deniz koşullarının boğulma vakalarına yol açmaması amacıyla üç ilçede denize girmeyi yasakladı. Yapılan resmi açıklamaya göre, Saray ilçesinde 13 Ağustos tarihinde, Şarköy ve Marmaraereğlisi ilçelerinde ise 13-14 Ağustos tarihleri arasında denize girilmesi yasaklandı.

Denizdeki olumsuz şartlar balıkçıları da etkiledi. Tekirdağ merkez ve Marmaraereğlisi'ndeki balıkçılar, fırtına nedeniyle denize açılamayarak teknelerini güvenli limanlara çekti. Ayrıca uluslararası taşımacılık yapan gemilerin de bölgedeki demirleme alanlarında beklediği gözlemlendi. Yetkililer, vatandaşları fırtınanın oluşturabileceği risklere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tekirdağ'da fırtına; eğitim uçuşları iptal, 3 ilçede denize girmek yasak

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

ÖSYM, 2026 Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarını 13 Ağustos itibarıyla erişime açtı. Yaklaşık 240 bin adayın katıldığı sınavın ardından gözler tercih takvimine çevrildi.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?