Neler yeni

Tekirdağ'da öğrencilere kırtasiye desteği

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
bca541673296f5373e88da65d7a74a6931777d0d5422f5ac0ebd5ae0fd85140a.webp

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına kırtasiye ve çanta yardımı başlattı. Yardımlar, belediye ekipleri tarafından öğrencilerin evlerine ulaştırılıyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde sosyal yardım alan ailelerin çocuklarına yönelik kapsamlı bir destek çalışması başlattı. Belediye ekipleri, öğrencilerin okul ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hazırlanan çanta ve kırtasiye setlerini ailelerin ikamet adreslerine teslim ediyor.

Sosyal Yardımlar Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen proje, eğitim hayatına yeni başlayan ilkokul birinci sınıf öğrencileriyle start aldı. Çalışmanın ilerleyen aşamalarında ise diğer ilkokul, ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilere de ulaşılması hedefleniyor. Bu uygulama ile öğrencilerin temel okul gereksinimlerine erişiminin kolaylaştırılması ve ailelerin eğitim dönemi öncesindeki maddi yüklerinin hafifletilmesi amaçlanıyor.

Belediye yetkilileri, kayıtlı ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik gerçekleştirilen bu yardımların, eğitim-öğretim yılı başlamadan önce tamamlanmasının planlandığını belirtti. Eğitimde fırsat eşitliğini desteklemek amacıyla hayata geçirilen bu çalışma, öğrencilerin yeni döneme hazırlık sürecini doğrudan destekliyor. Dağıtım süreci, belirlenen ihtiyaç kriterleri doğrultusunda titizlikle yürütülmeye devam ediyor.

1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nden öğrencilere okul çantası ve kırtasiye desteği

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

İstanbul'da 8 yıldır aranan bir hükümlü, kadın kılığında gizlenirken polis ekipleri tarafından yakalandı. Şüphelinin yakalanmamak için kız kardeşinin kimliğini kullandığı belirlendi.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?