Selam canlarım, nasılsınız bakalım? Bugün hepimizin ortak derdi, o sinsi "pil %20" uyarısı hakkında dertleşelim istedim. Ya arkadaş, o uyarı bir an belirince sanki dünya duruyor, bütün planlar alt üst oluyor gibi olmuyor mu? Resmen içimdeki panik mod canavarı uyanıyor, anında her şeyi yavaşlatıp "nerede bu priz?" diye etrafa saldırmaya başlıyorum. WhatsApp'tan gelen mesajlara bile "Acaba buna şimdi cevap versem %1 daha yer mi?" diye düşünerek bakıyorum. O sırada bir de önemli bir arama gelirse yandık! Sanki bir an önce eve ışınlanıp şarja takmazsam telefonum küsüp bir daha açılmayacakmış gibi hissediyorum. Sadece benim mi böyle? Yoksa sizin de mi hayatınızın anlamı o kırmızı barla birlikte düşüşe geçiyor?
Peki siz o kritik %20 anında neler yapıyorsunuz? Hemen güç tasarruf moduna mı geçiyorsunuz, yoksa "aman ne olacaksa olsun" deyip son nefesine kadar mı kullanmaya devam ediyorsunuz? En saçma hangi batarya tasarrufu yöntemine başvurdunuz? Hadi gelin dertleşelim, belki ortak bir çözüm buluruz bu pil travmasına!