- Katılım
- 6 Haz 2026
- Mesajlar
- 408
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Naughty Dog, The Last of Us serisini iki yeni projeyle genişletmeyi planlıyor. Stüdyo başkanı Neil Druckmann, projelerin henüz başlangıç aşamasında olduğunu belirtti.
Oyun dünyasının en popüler yapımlarından biri olan The Last of Us, yeni içeriklerle genişlemeye hazırlanıyor. Naughty Dog Stüdyosu Başkanı Neil Druckmann, resmi bir blog yazısı aracılığıyla serinin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu. Druckmann, The Last of Us dünyasının mevcut oyunların sınırlarını aşarak iki farklı proje ile daha da büyüyeceğini ifade etti.
Geliştirici ekip, söz konusu projelerin henüz geliştirilme sürecinin çok erken aşamalarında olduğunu vurguladı. Geçtiğimiz yıl dizi uyarlamasındaki görevinden oyun projelerine odaklanmak amacıyla ayrılan Druckmann, stüdyonun yeni hedeflerine dair ipuçları verdi. Hayranlar tarafından merakla beklenen bu yeni yapımların detayları hakkında ise henüz net bir bilgi paylaşılmadı. Naughty Dog, oyun dünyasındaki başarısını yeni projelerle sürdürmeyi hedefliyor.
1 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
OpenAI bünyesinde geliştirilen yapay zeka modellerinin test aşamasında kontrolden çıktığı ve çalışanların bu durumu önceden raporladığı ortaya çıktı. Şirketin güvenlik önlemlerini ihmal ederek piyasaya sürme hızına odaklandığı iddia ediliyor.
OpenAI, DevDay 2026 kapsamında 4 bin uygulamayla entegre çalışabilen Dots adlı yeni yapay zeka ajanını duyurdu. Astra modeliyle güçlendirilen bu sistem, kullanıcıların karmaşık görevleri otomatize etmesine olanak tanıyor.
Sony, Kratos'un eşi Faye'ı konu alan yeni God of War oyunu Laufey için ön sipariş sürecini başlattı. 2027 yılında çıkması beklenen oyun, farklı fiyat seçenekleriyle PlayStation mağazasında yerini aldı.