- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 16,809
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Manifest grubunun kurucusu Tolga Akış, İstanbul'da gözaltına alınmasının ardından tutuklandı. Akış'ın müstehcen yayınlara aracılık ettiği iddia ediliyor.
Manifest grubunun kurucusu ve menajeri olan Tolga Akış, yürütülen bir soruşturma kapsamında İstanbul Havalimanı'nda polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akış, hakim karşısına çıkarıldı.
Mahkeme, Tolga Akış'ın müstehcen yayınların yayımlanmasına aracılık etmek suçlamasıyla tutuklanmasına karar verdi. Söz konusu hukuki süreç, İstanbul merkezli yürütülen soruşturma dosyası kapsamında gerçekleştirildi.
3 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Manifest Grubu Kurucusu Tolga Akış'ın Savcılık İfadesi Ortaya Çıktı
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Özel Güvenlik 122. Temel Eğitim ve 98. Yenileme Eğitimi Sınavı 29 Ağustos 2026 tarihinde yapılacak. Adaylar sınav giriş belgelerine ilgili kurumlar üzerinden ulaşabilecek.
Gazeteci Mehmet Akif Ersoy'dan tahliye vaadiyle para sızdırmaya çalışan 4 şüpheli, düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler arasında bir avukatın da bulunduğu bildirildi.