Neler yeni

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Yeni Dönem Çalışmalarını Açıkladı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
f2c8e06856fba914fa79fe2b9d78049534d94191c964fdb79b68373fea847a8a.webp

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği, yeni dönem faaliyetlerini duyurdu. Başkan Prof. Dr. Coşkun Erüz, planları paylaşırken, Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Türkmen derneğin 19 yıllık birikimini aktardı.

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği, yeni dönemdeki çalışmalarına ilişkin bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Dernek Başkanı Prof. Dr. Coşkun Erüz, gelecek planları hakkında detaylı açıklamalarda bulundu. Yönetim Kurulu Üyesi Sedat Türkmen ise derneğin kuruluşundan bu yana geçen 19 yıllık süreçteki faaliyetlerini ve birikimini gözler önüne serdi.

Sunumda, derneğin yürüttüğü etkinlikler, projeler, kültürel ve sportif faaliyetler ile eğitim çalışmaları gibi geniş bir yelpazede gerçekleştirilen çalışmalar aktarıldı. Önümüzdeki Eylül-Aralık ayları arasını kapsayan faaliyet takvimi çerçevesinde ise bir kültürel gezi düzenleneceği duyuruldu.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Trabzon Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği Yeni Döneme Hazır

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

QUEST Projesi'nin bölgesel eğitim programı Tekirdağ'da düzenlendi. Kamu, yerel yönetim, üniversite ve özel sektör temsilcilerinin katıldığı eğitimde proje döngüsü yönetimi ve hibe programları ele alındı.

Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanı Süleyman Pulat, yaklaşık 30 yıldır gündemde olan raylı sistem projesinin önemine dikkat çekti. Pulat, projenin güzergahının genişletilmesi gerektiğini belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?