Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Türk Eğitim Vakfı yetkilileri, eğitime verdikleri desteklerden dolayı Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında odaya Eğitim Dostu Kurum Sertifikası takdim edildi.
Türk Eğitim Vakfı (TEV) temsilcileri, eğitime yönelik sağladığı katkılar nedeniyle Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'na (TTSO) bir ziyaret gerçekleştirdi. Görüşmeler sırasında, kurumun eğitime verdiği destekler vurgulandı.
Ziyaretin sonunda, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi'ye, eğitime sunduğu katkılardan dolayı TEV Eğitim Dostu Kurum Sertifikası takdim edildi. Bu anlamlı belge, kurumun eğitim alanındaki sosyal sorumluluk çalışmalarının bir nişanesi olarak kabul edildi.
1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
İtalya'da düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları'nda mücadele eden milli atıcı Buğra Selimzade, 10 metre havalı tabanca kategorisinde üçüncü oldu. Ortahisar Belediyesi sporcusu olan Selimzade, elde ettiği başarıyla bronz madalyayı Türkiye'ye kazandırdı.
Trabzon'un ilk beş yıldızlı oteli olan Zorlu Grand Otel, iş insanı Mustafa Usta'ya satıldı. 1997 yılında kurulan tesis, yeni sahibiyle birlikte yeni yatırımlara hazırlanıyor.
Akçaabat Belediyesi tarafından düzenlenen 13. Uluslararası Akçaabat Resim Çalıştayı, çocuklara yönelik özel bir atölyeye ev sahipliği yaptı. Etkinlik kapsamında farklı ülkelerden gelen sanatçılar bir araya geldi.