Neler yeni

Trabzon'da 23. İmam Hatipliler Kurultayı Düzenlendi

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Aramıza Katıl! Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
91761932526679c8db92a26c71069a13ac738e736ab0bc191cc3fb0823c6d1db.webp

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen geleneksel kurultay Trabzon'da yapıldı. Etkinliğe Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video mesaj ile katılım gösterdi.

ÖNDER İmam Hatipliler Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 23. İmam Hatipliler Kurultayı, Trabzon'da yoğun bir katılımla toplandı. Eğitim camiasını bir araya getiren etkinlikte, imam hatip okullarının mevcut durumu ve geleceğine dair değerlendirmeler yapıldı.

Kurultay kapsamında düzenlenen oturumlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da video mesaj göndererek destek verdi. Eğitim dünyası için önem taşıyan bu buluşma, katılımcıların görüş alışverişinde bulunduğu verimli bir platforma dönüştü.

1 kaynak ve 2 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Başkan Erdoğan: İmam hatipliler başarı çıtasını yükseltiyor

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Tour of İstanbul bisiklet yarışı nedeniyle İstanbul'un Fatih bölgesinde birçok ana cadde trafiğe kapatıldı. Sürücülerin alternatif güzergâhları kullanmaları ve toplu taşımaya yönelmeleri öneriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Boğaziçi Öngörünüm Bölgesi'ndeki binlerce kaçak yapı için harekete geçti. Yıkım işlemlerinin eylül ayında başlaması planlanıyor.

Konuyu görüntüleyenler

💡 En çok hangi alandaki konular ilginizi çekiyor?

• Güncel Gündem & Haberler

• Teknoloji & Yapay Zeka

• Bilim, Kültür & Tarih

• Eğlence, Magazin & Yaşam

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
SON DAKİKA MAGAZİN

Magazin Dünyasının En Sıcak Gelişmeleri

Ünlüler, özel haberler, flaş iddialar ve gündeme damga vuran magazin gelişmeleri tek tıkla cebinizde.

Hemen Keşfet
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?