Neler yeni

Trabzon’da belediye başkanları Yeni Parti’ye üye olmayı bekliyor

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
Katılım
26 May 2026
Mesajlar
2,019
Tepkime puanı
0
Puanları
0
a9fd6515bcbeec09745ac5da8a0e9b1e43456b81b114d3923d7fddf800f44d88.webp


Yeni Parti’nin Trabzon’daki teşkilatlanma süreci tamamlanmış olsa da, belediye başkanları üyelik sisteminin açılmasını bekliyor. Üyelik formları hâlâ fiziki ve sisteme girilmesi gerekiyor.

Trabzon’da Yeni Parti, yerel örgütlenme çalışmalarını büyük ölçüde tamamlamış durumda. Ancak belediye başkanları, partiye resmi üye olabilmek için üyelik sisteminin hâlâ aktif olmamasından dolayı beklemede.

Üyelik süreci şu an fiziki formlar üzerinden yürütülüyor; bu formların sisteme kaydedilmesi gerekiyor. Bu durum, başkanların henüz partiye üye olamamasının temel nedeni olarak belirtiliyor.

Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, üyelik sayfası açıldığında partiye ilk üye olmak istediğini dile getirdi. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ve Beşikdüzü Belediye Başkanı Burhan Cahit Erdem de aynı şekilde üyelik sayfasının açılmasını sabırsızlıkla beklediklerini ifade etti.

Başkanlar, üyelik sisteminin aktif hale gelmesiyle birlikte resmi olarak Yeni Parti’ye katılacaklarını ve bu gelişmenin kamuoyuyla da paylaşılacağını belirttiler.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında bir kamyonetin kamyona arkadan çarpması sonucu sürücü hayatını kaybetti.
 

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?
    Üst