Neler yeni

Trabzon'da hastane kantini için kiralama ihalesi yapılacak

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7a6a62d07ada851d8ffd173845f6d7aa133a574cd646d42da8d66a107289fcb7.webp

Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, bünyesindeki kantin ve kafeterya alanını 3 yıllığına kiraya vermek için ihale sürecini başlattı. 24 Ağustos 2026 tarihinde düzenlenecek ihale için katılımcıların belirli şartları yerine getirmesi gerekiyor.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kaşüstü Kampüsü'nde bulunan 138 metrekarelik kantin ve kafeterya alanını kiraya vermek üzere harekete geçti. 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu'nun 45. maddesi uyarınca açık teklif usulüyle gerçekleştirilecek olan kiralama işlemi, hastanenin Kaşüstü Kampüsü'ndeki toplantı salonunda yapılacak.

İhale süreci 24 Ağustos 2026 tarihinde saat 10:30'da başlayacak. Söz konusu alan için belirlenen yıllık tahmini kira bedeli 1.415.383 TL olarak açıklandı. İhaleye katılmak isteyen adayların, bu bedelin yüzde 20'sine denk gelen 283.076,60 TL tutarındaki geçici teminatı yatırmaları zorunlu tutuluyor. Kiralama süresi ise toplam 3 yıl olarak belirlendi.

İhaleye katılacak gerçek ve tüzel kişilerin, meslek odalarından alacakları yeterlilik belgelerinin yanı sıra vergi ve SGK prim borçlarının bulunmadığına dair güncel belgeleri sunmaları gerekiyor. Ayrıca, katılımcıların adli sicil kayıtlarının temiz olması ve Milli Emlak Müdürlüğü'ne herhangi bir borçlarının bulunmaması şartı aranıyor. İhale dokümanı ise 500 TL bedel karşılığında temin edilebiliyor.

İlgili kurum, başvuru yapacak adayların imza beyannamelerini, ikametgâh belgelerini ve vekaleten katılım durumunda gerekli vekaletnameleri eksiksiz bir şekilde ihale komisyonuna sunmaları gerektiğini hatırlattı. İhale süreciyle ilgili detaylı bilgi ve dokümanlara hastanenin idari birimlerinden ulaşılabiliyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

TRABZON KANUNİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ KANTİN-KAFETERYA İHALESİ

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Konuyu görüntüleyenler

SosyalForum'a Hoş Geldiniz!

Sitemize henüz üye olmadınız mı? Binlerce güncel konuyu kaçırmamak, yorum yapmak ve sohbete katılmak için hemen aramıza katılın.

Şimdi Ücretsiz Üye Ol Hayır teşekkürler, ziyaretçi olarak okumaya devam edeceğim
🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?