- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 12,332
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzon'da gerçekleşen düğün töreninde Elif ve Orhan çifti hayatlarını birleştirdi. Baykar Teknoloji'de tanışan çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı.
Trabzon, iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerini buluşturan özel bir düğün törenine ev sahipliği yaptı. Cephanelik Otel Restoran'da düzenlenen görkemli etkinlikte, Elif ve Orhan çifti hayatlarını birleştiren imzayı attı. Çiftin nikah akdini Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç gerçekleştirdi.
Düğün törenine AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, çeşitli ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve iş dünyasından çok sayıda davetli katılım gösterdi. Turan ve Ağırman aileleri, misafirlerini ağırlayarak ev sahipliği görevini üstlendi.
Marmara Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olan çiftin tanışma hikayesi ise savunma sanayisinin önemli kuruluşlarından Baykar Teknoloji'ye dayanıyor. Mesai arkadaşlığı ile başlayan birlikteliklerini evlilikle taçlandıran çift, düğün sonrası yaşamlarını İstanbul'da sürdüreceklerini belirtti. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği tören, tebriklerin kabulü ve hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Trabzon’da siyaset ve iş dünyasını buluşturan düğün! Elif ve Orhan’dan ömürlük imza
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon'daki balıkçılar, geçen yılın aksine bu sezon palamut bolluğu yaşanacağını öngörüyor. 2005 yılındaki verimli döneme atıfta bulunan sektör temsilcileri, kıyı balıkçılığındaki hareketliliğin umut verici olduğunu belirtiyor.