- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 8,488
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Trabzon'da yaşayan Gökhan Kum, horozlarına kısa sürede çeşitli komutlar öğretmeyi başardı. Sosyal medyada ilgi gören horozlar, verilen talimatlara uygun şekilde hareket ediyor.
Trabzon'da yaşayan Gökhan Kum, evinde vakit geçirdiği sırada horozlarını eğitme fikriyle yola çıkarak dikkat çekici bir sonuca ulaştı. İnternette izlediği videolardan esinlenen Kum, kardeş olan horozlarını eğitmek için yaklaşık 10 ile 15 gün süren yoğun bir çalışma programı uyguladı. Bu süreçte hayvanlarla iletişim kurmanın yollarını keşfettiğini belirten Kum, horozlarına temel komutları öğretmeyi başardı.
Eğitim sonucunda horozlar; gel, git ve öt gibi komutlara anında tepki vermeye başladı. Kum, bu ilginç anları kayıt altına alarak sosyal medya platformlarında paylaştı. Videoların izleyiciler tarafından büyük ilgi görmesi üzerine çalışmalarını sürdürmeye karar veren Kum, insanların bu görüntülerle keyifli vakit geçirmesini amaçladığını ifade etti. Hayvanların eğitilebilirliğine dikkat çeken Kum, zoru başarmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Gelecekte horozlarına daha karmaşık komutlar öğretmeyi hedefleyen Kum, birisi eve geldiğinde horozların karşılama yapması gibi yeni beceriler üzerinde çalıştığını belirtti. Olmayacak hiçbir şey yoktur diyen Kum, hayvanlarla kurulan bu özel bağın herkes tarafından görülmesini istediğini vurguladı. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, izleyenleri hem şaşırtıyor hem de eğlendiriyor.
1 kaynak ve 3 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Trabzon’da şaşırtan görüntüler: Bu horozlar komutla ötüyor
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
KTÜ Farabi Hastanesi, bölgedeki ilk robotik cerrahi operasyonunu başarıyla gerçekleştirdi. Da Vinci sistemi ile yapılan ameliyatlar Genel Cerrahi ve Üroloji alanlarında devam edecek.