Neler yeni

Trabzonspor'da Darwin Nunez Harekatı

Haber Merkezi

Üye
Forum Üyesi
7d2b4a0fa93c0fad098ba9c7b79aab8594658a33aac711ccf3bedcd54cdbf391.webp

Trabzonspor, Muhammed Salah'ın eski takım arkadaşı Darwin Nunez'i kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandırdı. Bordo-mavili yönetim, transferi Kasımpaşa maçına yetiştirmeyi planlıyor.

Muhammed Salah transferiyle dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor, hücum hattını güçlendirmek için yeni bir hamle yaptı. Bordo-mavili yönetim, Liverpool döneminde Salah ile başarılı bir ikili oluşturan Uruguaylı forvet Darwin Nunez'i renklerine bağlamak için harekete geçti.

Transfer sürecini yönetmekle görevlendirilen başkan yardımcısı İbrahim Şahinkaya, hem oyuncu hem de kulübü Al Hilal ile yürütülen görüşmelerde önemli bir mesafe katetti. Planlamalara göre Nunez'in bir yıllığına kiralanması hedefleniyor. Yönetim, transfer işlemlerini bu hafta içerisinde tamamlayarak oyuncuyu 15 Ağustos'ta oynanacak Kasımpaşa mücadelesine yetiştirmeyi amaçlıyor.

Daha önce Liverpool formasıyla 2024-25 sezonunda Premier Lig şampiyonluğu yaşayan ikili, o dönemde toplam 34 gol ve 20 asistlik istatistikle ligin en etkili forvet hattını oluşturmuştu. Salah, geçmişte yaptığı açıklamalarda Nunez ile olan uyumuna dikkat çekerek, Uruguaylı oyuncunun oyun tarzını yakından tanıdığını belirtmişti. Nunez'in Al Hilal'e transferiyle ayrılan yolların, Trabzonspor forması altında yeniden birleşmesi bekleniyor.

1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.

Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.

Fenerbahçe, Napoli forması giyen Romelu Lukaku ile anlaşmaya vardı ve transferin kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Sarı-lacivertli ekip, Lukaku'nun yanı sıra Feyenoord'un golcüsü Ayase Ueda ile de temaslarını sürdürüyor.

Galatasaray taraftarları, transfer dönemindeki sessizlik nedeniyle yönetime tepki gösterdi. Başkan Dursun Özbek ve yönetim, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Konuyu görüntüleyenler

🔥 FLAŞ MAGAZİN

Ünlüler Dünyasında Bugün Neler Yaşandı?

Dedikodular • Flaş Haberler • Özel Röportajlar

📸
🎬
Hemen Keşfet →
Genel Chat
Yardım Kullanıcılar
  • Şu an sohbet eden bulunmuyor.
    Sohbette mesaj yok. Bir Merhaba demek istermisiniz?