Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzonspor, bonservisi elinde bulunan Brezilyalı yıldız Fabinho ile prensip anlaşmasına vardı. Deneyimli oyuncunun bu akşam İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
Transfer döneminin hareketli ekiplerinden Trabzonspor, orta saha hattını güçlendirmek adına önemli bir adım attı. Bordo-mavili yönetim, son olarak Suudi Arabistan'ın Al-Ittihad takımında forma giyen 33 yaşındaki Brezilyalı futbolcu Fabinho ile prensipte el sıkıştı. Bonservisi elinde bulunan tecrübeli oyuncu için herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyeceği belirtildi.
Teknik direktör Fatih Tekke'nin savunma yönü kuvvetli ve tecrübeli bir orta saha oyuncusu talebi doğrultusunda hareket eden yönetim, transferi kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Kariyerinde Liverpool gibi önemli kulüplerde forma giyen ve Al-Ittihad kariyerinde 111 maçta 7 gol, 8 asistlik performans sergileyen Fabinho'nun, bordo-mavili ekibin oyun planına önemli katkı sağlaması bekleniyor.
Yönetim, yıldız oyuncuyu bu akşam Portekiz'den İstanbul'a getirmek üzere uçuş planlamasını tamamladı. Suudi Arabistan Ligi ve Kral Kupası şampiyonlukları bulunan deneyimli ismin, Trabzonspor'un yeni sezondaki hedefleri doğrultusunda kadroya dahil edildiği ifade ediliyor. Transferin resmiyet kazanmasıyla birlikte bordo-mavili taraftarların beklentisi de yükselmiş durumda.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Fenerbahçe'nin Konyaspor'u 4-2 yendiği maçta gol atan Marco Asensio, takımın performansından memnun olduğunu belirtti. Başarılı oyuncu, sezon sonunda kupa kazanmayı hedeflediklerini vurguladı.
Fenerbahçe karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyeti değerlendiren Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, savunma hatalarına dikkat çekti. Palut, takımının sergilediği oyundan bazı olumlu sinyaller aldığını ancak üçüncü haftada mutlaka kazanmaları gerektiğini belirtti.