Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile yollarını ayırdı. Ayrılık kararı, Amedspor mağlubiyetinin ardından teknik adamın talebi üzerine gerçekleşti.
Trabzonspor'da teknik direktör Fatih Tekke ile yollar resmen ayrıldı. Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında deplasmanda Amedspor'a 2-1 mağlup olan bordo-mavili ekipte, karşılaşmanın ardından ayrılık kararı alındı. Fatih Tekke'nin bizzat ilettiği ayrılık talebi, kulüp yönetimi tarafından kabul edildi.
Deneyimli teknik adam, geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi play-off turunda oynanan Ferencvaros mücadelesinin ardından da istifa kararı almış ancak yönetim bu talebi reddetmişti. Amedspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada sorumluluğu üstlenen Tekke, oyunun kontrolünü sağlayamadıklarını belirterek, "Sorumlusu benim" ifadelerini kullanmıştı. Bu gelişmenin ardından taraflar karşılıklı anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı. Trabzonspor yönetimi, yaşanan bu ayrılığın ardından yeni teknik direktör arayışlarına dair henüz resmi bir açıklama yapmadı.
2 kaynak ve 4 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde belediyenin mali yapısı ve personel ödemeleri masaya yatırıldı. İkramiye ödemeleri ve bütçe dengesi üzerine farklı görüşler dile getirildi.
Ortahisar Belediye Meclisi'nde Çağlayan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin finansal durumu ve satış verileri tartışıldı. Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ekonomik zorluklara rağmen projeye ilginin sürdüğünü belirtti.
Trabzon Ortahisar Belediye Meclisi'nde Beşirli Uzunkum mevkiindeki büfe işgalleri ve artan trafik sorunları tartışıldı. Mahalle sakinlerinin gürültü ve asayiş şikayetleri üzerine denetim çağrısı yapıldı.