- Katılım
- 26 May 2026
- Mesajlar
- 24,023
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
Aramıza Katıl!
Tartışmalara katılmak ve konu açmak için üye ol.
Trabzonspor'un Gençlerbirliği maçı kadrosunda Benjamin Bouchouari ve Batista Mendy yer almadı. Transfer görüşmeleri nedeniyle izinli olan oyuncuların durumu belirsizliğini koruyor.
Trabzonspor, Gençlerbirliği ile oynayacağı kritik karşılaşma öncesinde maç kadrosunu kamuoyuyla paylaştı. Bordo-mavili ekipte teknik direktör Hüseyin Çimşir'in kararıyla kadroya dahil edilen Benjamin Bouchouari ve Batista Mendy'nin maç kadrosunda bulunmaması dikkat çekti.
Daha önce transfer görüşmeleri gerçekleştirmeleri için kulüpten izin alan her iki oyuncu, Fatih Tekke'nin ayrılığının ardından teknik heyetin talebiyle yeniden takıma dahil edilmişti. Özellikle UEFA kadrosunda da ismi bulunan Batista Mendy'nin kadro dışında kalması, oyuncuların geleceğiyle ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi. Transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala yaşanan bu gelişme, taraftarlar arasında merak konusu oldu. Trabzonspor yönetimi ve teknik heyetinden oyuncuların durumuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, iki ismin de kadroya alınmaması ayrılık ihtimallerini yeniden güçlendirdi. Bordo-mavili ekip, bu eksiklerle birlikte Gençlerbirliği mücadelesine hazırlanıyor.
1 kaynak ve 5 yapılandırılmış olgu üzerinden hazırlanmış editoryal doğrulama özeti.
Trabzonspor’da Benjamin Bouchouari ve Batista Mendy gelişmesi
Tek dokunuşla tepkinizi paylaşın. Seçiminize yeniden basarsanız tepkiniz kaldırılır.
TRT spikerleri Yaren Turgut ve Tutuş Fidan, Trabzon'da düzenlenen törenle hayatlarını birleştirdi. Çift için önümüzdeki günlerde Ankara'da da bir kutlama programı gerçekleştirilecek.
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Hüseyin Çimşir, takımın başında çıkacağı ilk maç öncesinde camiaya sakinlik çağrısında bulundu. Deneyimli çalıştırıcı, kadro kalitesine güvendiğini ve hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti.